Min blogg

Publicerat: september 6, 2011 i Uncategorized

Hej på er!

Tycker att de senaste 3 månaderna jag tappat lusten att blogga, dessutom har jag inte tiden att uppdatera så ofta längre! Veckans händelse i naturfotovärlden har skakat om mig mycket så efter ett beslut så tar jag bort nästan alla inlägg! Jag tänker bygga om min hemsida och hålla den uppdaterad i stället. Kanske det kommer något enstaka inlägg här under tiden.

Ha det riktigt bra nu

Annonser
kommentarer
 1. Gunnar Eriksson skriver:

  Jag bruka säga att allting har sin tid. Man ska göra det som känns bra. Att känna sig tvungen då brukar det inte bli särskilt bra. Om det dyker upp en eller annan bild från dig då och då, så skulle jag och många andra bli glada. För du tar fina och inspirerande bilder.

  Jag har själv funderingar att uppdatera min hemsida, men så är det där med att det ska göras. Får väl se hur det blir med den saken.

  Jag önskar dig en trevlig fotohöst.
  /Gunnar

 2. Lycka till Magnus med din webbsida, du har mängder av fantastiska bilder så det är bara att bygga på. Jag skall länka om (eller lägga till adressen på min blogg). Denna vecka har påverkat mig mycket. Jag har inte stått Terje Hellesø nära personligen men jag har varit en av de många följeslagare som imponerats av hans sätt att fotografera.

  Jag gjorde även en intervju med honom samt recenserade hans fantastiska bok Min plats i ljuset (och den boken är fortfarande lika fantastisk i mina ögon). Jag har nu valt att ta bort intervju samt bokrecension från min sida i ren besvikelse över det som hänt och just nu känns det som det enda rätta att göra.

  Allt har kommit på kant och natur samt landskapsfotografin i Sverige (och säkert även i Norge) har fått sig en rejäl törn. Men jag kan inte låta bli att känna för Terje i denna situation, han har fuskat och det han gjort är skit men just nu tänker jag på en människa av kött och blod som troligtvis mår väldigt dåligt. Men det är som vanligt bara att spotta i nävarna, rulla upp ärmarna och jobba vidare, och det gäller oss alla.

  Efter regn kommer sol (och därefter mer regn…) 😉

  Sköt om dig!

  /Tomas

 3. Malin Hellesø skriver:

  Du kunde ju låtit bloggen fått vila, varför ta bort alla bilder?

 4. vastkustenfoto skriver:

  Jag kommer bygga upp min hemsida när tid finnes, då kommer där bli en blogg där i stället. Det kommer bli lättare och överskådigt och dessutom mer integrerat.

  Mvh
  Magnus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s